Vanaf 02 augustus 2019 tot en met 25 augustus 2019 zijn wij gesloten i.v.m. vakantie. Op 26 augustus 2019 zijn wij weer open.

Wij beschikken over een modern uitgeruste werkplaats met 1e klas vakmonteurs die van alle (auto-) markten thuis zijn

Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van kleine en grote onderhouds/servicebeurten, zowel volgens fabrieksschema alswel op uw persoonlijk gebruik afgestemd.

Uitlaten, zowel geheel als gedeeltelijk, worden door ons, evenals Banden in vele maten, voor concurerende prijzen geleverd en gemonteerd !

Auto Collin is ook een officieel APK keuringstation, voor Diesel-en Benzine auto,s.

werkplaats-2
werkplaats-1

Natuurlijk staan wij ook voor u klaar bij alle voorkomende Reparatie's. en onverwacht voorkomende Mankementen en Storingen. Accu's monteren en kapotte lampen vervangen, U bent Welkom.

Tevens zijn wij ingericht voor Airco-Service.

En uiteraard werken wij met eersteklas materiaal van gerenommeerde merken.Ook specialistische reparaties zoals het vervangen en/of reviseren van cilinderkop, koppeling, dynamo of startmotor zijn bij ons in goede handen.

Stadshulp bij pech in Zoetermeer. MPM oliën en koelvloeistof zorgen ervoor dat bij u en ons de zaken gesmeerd blijven lopen. U kunt bij ons rekenen op een persoonlijke service!! Voor vragen en / of opmerkingen kunt u ons ook een mail sturen: wpcollin@planet.nl

Openingstijden

Werkplaats:

Maandag t/m vrijdag 08.00 - 12.00 uur | 12.45 - 17.00 uur.

Verkoop:

Maandag t/m vrijdag 09.00 - 17.30 uur.
Zaterdag 10.00 - 15.00 uur